OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Aktuelt

Informasjon til elever og foresatte om mulig streik for deler av personalet ved skolen fra torsdag 27. mai.

Torsdag 22. april kl. 11:00 streamer Nordland fylkeskommune en digital spørretime om korona for elever og lærlinger på vår Facebookside.

Logo lånekassen

Kunnskapsdepartementet har fastsatt nye regler for Lånekassen, som gjelder fra studieåret 2021–2022.

Onsdag 7. april  vedtok Bodø kommune at Bodø videregående skal  tilbake på gult nivå fra  mandag 12. april.

Det betyr normal skoledag for alle, men at det fortsatt skal være stort fokus på smitteverntiltakene.

Trafikklys - rødt lys

Vi er tilbake på rødt nivå denne uken, som betyr at det blir kombinert fysisk og digital undervisning for elevene fra og med onsdag 7. april.

Informasjon om hvordan undervisningen organiseres vil bli sendt ut til elevene via It's learning i løpet av tirsdag.

Påskeliljer i snøen

Vi på Bodø videregående ønsker alle elever, foresatte og samarbeidspartnere ei riktig GOD PÅSKE!

Telefonnummer til alarmtelefonen for barn og unge

Hvis du har det vanskelig er det viktig å prate med noen om det.

Her er informasjon om aktuelle hjelpetelefoner for barn, ungdom og foresatte.

Alarmtelefon for barn og unge
- tlf. 116 111

Røde kors telefon for barn og unge
- tlf. 800 33 321

Dersom du opplever vold eller overgrep av noe slag, så må du kontakte:
Barnevernvakten i Bodø
- tlf. 995 41 500

Til foreldre som opplever en krevende hjemmesituasjon kan følgende kontaktsted være til hjelp:
Foreldresupport
- tlf. 116 123

Alle hjelpetelefonene er tilgjengelig døgnet rundt.

PC ute i naturen med utsikt over Bodø

Onsdag 24.mars ble det klart at det blir digital hjemmeundervisning ut denne uka, altså frem til påskeferien.

Vi regner med at skolen blir satt på rødt nivå uka etter påske, men det vet vi ikke før påsken nærmer seg slutten.

Det vil bli sendt ut informasjon om hva som skjer så snart dette er avklart ut fra utviklingen i smittesituasjonen i påsken.

covid-19

Informasjon til elever og foresatte.

På bakgrunn av smittesituasjonen har Bodø kommune besluttet at Bodø videregående skole skal over på digital hjemmeundervisning fra og med torsdag 18. mars til og med onsdag 24. mars.

Trafikklys - rødt lys

Bodø kommune gikk i "Lockdown" fredag 12.03.21. Dette medfører ingen endring for Bodø videregående som er på rødt nivå. Det er sendt ut e-post med informasjon om situasjonen  til alle elever, og foresatte under 18 år.

Er du foresatt til elev over 18 år og ønsker informasjonsbrevet, be ungdommen din videresende det til deg.

NB! E-post til elever er sent til epostkontoen  elevene har i NFK  (@vgs.nfk.no)