OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Aktuelt

Ved skolestart høsten 2022 tar Nordland i bruk nytt skoleadministrativt system, Visma InSchool (VIS). VIS er en nasjonal løsning, og Nordland er det nest siste fylket som tar løsningen i bruk. 

Systemet skal brukes av både elever, foresatte og ansatte ved skolene.

Det er en glede å ønske deg som ny elev velkommen til Bodø videregående skole, og til deg som fortsetter hos oss, velkommen til nytt skoleår! 

Det opprettes en ekstra innføringsklasse ved bodø videregående skole for skoleåret 2022/23.

Nyankomne ungdommer mellom 16 og 18 år som ønsker innføringstilbud til videregående skole kan søke om opptak ved å bruke søknadsskjema til lokal venteliste.

Vi ber interesserte søke så snart som mulig!

Åpningstider (alle henvendelser gjøres i resepsjonen):

  • 27.juni – 5. august: kl. 09.00 – 15.00
  • 8. august er det ordinær åpningstid: 08.00 – 15.30

Tema: Kropp og seksualitet – en del av Folkehelse og livsmestring – Samarbeid med NDLA.

«Ikke gjør det kleint» var slagordet da fire elever og kontaktlærer Helene representerte Bodø videregående skole og NDLA på Nasjonal konferanse om bruk av IKT i utdanning og læring (NKUL). Elevenes oppdrag var å dele erfaringer med utprøvings- arbeidet de har gjort i samarbeid ndla.no, og sitt eget prosjekt om å undervise ungdomsskolen.

Onsdag 22. juni arrangeres
en høytidelig avslutning
for elever ved VG2 på yrkesfag
og for årets avgangselever på VG3.

I 2022 gjennomføres spørreundersøkelsen Ungdata i Nordland blant elever på videregående skole.

Frist for å søke med fortrinnsrett eller individuell behandling er 1. februar. 

Frist for alle andre er 1. mars.

Frist for oppmelding til privatisteksamen er utsatt, og fristen er 8. februar 2022.  

Framtidas Gründere fra Bodø videregående skole har fått prøve seg på handel og internasjonalt samarbeid med elever i Tyskland, Nederland og Danmark. I rollespillet Business Game etablerer elevene fiktive bedrifter som handler med andre fiktive bedrifter i konkurranse om best mulig resultat, i løpet av en uke.