OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Frist for å søke med fortrinnsrett eller individuell behandling er 1. februar.

Frist for alle andre er 1. mars.

Frist for oppmelding til privatisteksamen er utsatt, og fristen er 8. februar 2022.

Elever med på Business Games

Framtidas Gründere fra Bodø videregående skole har fått prøve seg på handel og internasjonalt samarbeid med elever i Tyskland, Nederland og Danmark. I rollespillet Business Game etablerer elevene fiktive bedrifter som handler med andre fiktive bedrifter i konkurranse om best mulig resultat, i løpet av en uke.

Trafikklys - rødt lys

Bodø videregående skole er fra og med torsdag 16. desember 2021 på rødt nivå.

Datamaskiner bibliotek

Elevundersøkelsen gjennomføres i uke 46-48.

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Svarene brukes av skolen, kommunen og staten for å gjøre skolen bedre.

Det blir gjennomført massevaksinering dose 2 av elever torsdag 2. desember.

Nærmere informasjon om vaksineringen gjennomgås direkte med alle elevene i deres klasser.

Det er i dag sendt ut e-post til de flere elever ved helse- og oppvekstfag, restaurant- og matfag og elektrofag, med informasjon om betaling av kostpenger og utstyr.

Se e-posten nedenfor.

Bodø videregående skole ønsker foreldre/foresatte med elever på Vg1 velkommen til foreldremøter.

Se tid og sted på invitasjonene nedenfor.

Timers forberedelse og opptak på klasserommet på Bodø videregående skole skal bli 3 minutters innslag på Nordlandsendingen.

Resultatet for skolevalget 2021 er klart.

68,9% av elevene ved Bodø videregående skole stemte ved skolevalget.

Fremskrittspartiet kom best ut og fikk 21,7% av stemmene.