OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Til elever som skal begynne på Studiespesialisering Vg1:

Dersom noen ønsker å ta Topplinje Business, vennligst gi beskjed så raskt som mulig til avdelingsleder Gro Bendiktsen, e-post groben@vgs.nfk.no.

Topplinje Business er et tilbud for alle som er kommet inn på studiespesialisering på Bodø videregående skole.

Tilbudet er spesielt for vår skole. Skoleåret 2020-21 var det første året med Topplinje Business.

Her kan du lese mer om det nye tilbudet. (PDF, 241 kB)

Som søker til videregående skole har du mulighet til å sette deg opp på lokal venteliste.

For å sette deg opp på venteliste fyller du ut skjema (se lenken nedenfor).

Skjemaet finner du her.

Det er en glede å ønske deg som ny elev velkommen til Bodø videregående skole, og til deg som fortsetter hos oss, velkommen til nytt skoleår!

Bodø videregående skole har fått godkjenning av Utdanningsdirektoratet til å sette i gang forsøk med et helt nytt fag, «Økologisk økonomi 1 og 2». Faget er nytt både nasjonalt og internasjonalt.

Skolen har fått godkjent oppstart allerede 2021/22, men på grunn av planlegging vil ikke faget være klart til skolestart.

Festkledde elever i kantina

Onsdag 16. juni var det høytidelig avslutning i kantina for Vg2 yrkesfag, og torsdag 17. juni var avgangsklassene ved Bodø videregående samlet til høytidelig vitnemålsutdeling.

Det er besluttet at smitteverntiltakene ved Bodø videregående skole fra og med mandag 14. juni settes til grønt nivå.

Skolebuss

Er avstanden over 4 km fra hjem/hybel til skole, kan du søke om skyss på nett så snart du har fått bekreftelse på at du har kommet inn på studiet.

Jesper Helliksrud og Vegard Ingemann Hansen, på Studiespesialisering Vg2, fikk i dag utdelt diplom i Abelkonkurransen 2020/2021. Begge gikk videre til runde to i konkurransen.

Vi gratulerer!

Alle elever skal møte til ordinær undervisning mandag 7. juni.

Kunnskapsm inister Guri Melby har i dag avlyst muntlig eksamen for alle elever på Vg3.