OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Aktuelt

I morgen onsdag vil undervisningen starte opp til 3. time kl.1020 for alle klasser.

Ytterligere 2 lærere tas ut i streik frat tirsdag 13.09.22. I tillegg tas 10 lærere ut fra fredag 16.09.22. Da er totalt 87 lærere ved skolen i streik

Ved skolestart høsten 2022 tar Nordland i bruk nytt skoleadministrativt system, Visma InSchool (VIS). VIS er en nasjonal løsning, og Nordland er det nest siste fylket som tar løsningen i bruk.

Systemet skal brukes av både elever, foresatte og ansatte ved skolene.

Portrettbilde - Nina Røvik

Det er en glede å ønske deg som ny elev velkommen til Bodø videregående skole, og til deg som fortsetter hos oss, velkommen til nytt skoleår!

ungdommer i sol

Det opprettes en ekstra innføringsklasse ved bodø videregående skole for skoleåret 2022/23.

Nyankomne ungdommer mellom 16 og 18 år som ønsker innføringstilbud til videregående skole kan søke om opptak ved å bruke søknadsskjema til lokal venteliste.

Vi ber interesserte søke så snart som mulig!

Åpningstider (alle henvendelser gjøres i resepsjonen):

Elever på konferanse

Tema: Kropp og seksualitet – en del av Folkehelse og livsmestring – Samarbeid med NDLA.

«Ikke gjør det kleint» var slagordet da fire elever og kontaktlærer Helene representerte Bodø videregående skole og NDLA på Nasjonal konferanse om bruk av IKT i utdanning og læring (NKUL). Elevenes oppdrag var å dele erfaringer med utprøvings- arbeidet de har gjort i samarbeid ndla.no, og sitt eget prosjekt om å undervise ungdomsskolen.

Onsdag 22. juni arrangeres
en høytidelig avslutning
for elever ved VG2 på yrkesfag
og for årets avgangselever på VG3.

ungdommer i sol

I 2022 gjennomføres spørreundersøkelsen Ungdata i Nordland blant elever på videregående skole.