OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Aktuelt

Det er besluttet at smitteverntiltakene ved Bodø videregående skole fra og med mandag 14. juni settes til grønt nivå.

Onsdag 16. juni arrangeres en høytidelig avslutning for elever ved VG2 på yrkesfag.

Torsdag 17. juni arrangeres en høytidelig avslutning
for årets avgangselever på VG3.

Skolebuss

Er avstanden over 4 km fra hjem/hybel til skole, kan du søke om skyss på nett så snart du har fått bekreftelse på at du har kommet inn på studiet.

Jesper Helliksrud og Vegard Ingemann Hansen, på Studiespesialisering Vg2, fikk i dag utdelt diplom i Abelkonkurransen 2020/2021. Begge gikk videre til runde to i konkurransen.

Vi gratulerer!

Alle elever skal møte til ordinær undervisning mandag 7. juni.

Kunnskapsm inister Guri Melby har i dag avlyst muntlig eksamen for alle elever på Vg3.

Informasjon til elever og foresatte om mulig streik for deler av personalet ved skolen fra torsdag 27. mai.

Torsdag 22. april kl. 11:00 streamer Nordland fylkeskommune en digital spørretime om korona for elever og lærlinger på vår Facebookside.

Logo lånekassen

Kunnskapsdepartementet har fastsatt nye regler for Lånekassen, som gjelder fra studieåret 2021–2022.

Onsdag 7. april  vedtok Bodø kommune at Bodø videregående skal  tilbake på gult nivå fra  mandag 12. april.

Det betyr normal skoledag for alle, men at det fortsatt skal være stort fokus på smitteverntiltakene.