OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Datamaskiner bibliotek

Elevundersøkelsen gjennomføres i uke 46-48.

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Svarene brukes av skolen, kommunen og staten for å gjøre skolen bedre.

Det blir gjennomført massevaksinering dose 2 av elever torsdag 2. desember.

Nærmere informasjon om vaksineringen gjennomgås direkte med alle elevene i deres klasser.

Det er i dag sendt ut e-post til de flere elever ved helse- og oppvekstfag, restaurant- og matfag og elektrofag, med informasjon om betaling av kostpenger og utstyr.

Se e-posten nedenfor.

Bodø videregående skole ønsker foreldre/foresatte med elever på Vg1 velkommen til foreldremøter.

Se tid og sted på invitasjonene nedenfor.

Timers forberedelse og opptak på klasserommet på Bodø videregående skole skal bli 3 minutters innslag på Nordlandsendingen.

Resultatet for skolevalget 2021 er klart.

68,9% av elevene ved Bodø videregående skole stemte ved skolevalget.

Fremskrittspartiet kom best ut og fikk 21,7% av stemmene.

Tirsdag 30. august fikk Bodø videregående skole besøk av forsknings- og høyere utdanningsministeren. Han fikk et innblikk i skolens tilbud Topplinje Business, på studiespesialiserende.

Bodø videregående skole trenger at alle elever så raskt som mulig, og innen onsdag 1. september, registrerer og oppdaterer opplysninger om seg selv og foresatte.

Dette gjøres elektronisk (se skjema nedenfor).

Det er smitte på flere skoler i Bodø nå, og Bodø videregående skole fikk melding om smittet elev søndag. Som følge av dette er en klasse og fire ansatte satt i karantene.

Søndag 22. august kl. 1700 inviterer vi foreldre og foresatte til hybelboere til møte.

Møte skal være på auditorium V3101, 3. etasje i bygg V.

Her møter du rektor og elev- og lærlingtjenesten.

Da blir det informasjon om:

• Bodø videregående skole
  • Å være hybelboer
  • Foresattes rolle
  • Oppfølging av hybelboere
  • Nyttig informasjon

Det er også muligheter for omvisning hvis ønskelig.