OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Elever på konferanse

Tema: Kropp og seksualitet – en del av Folkehelse og livsmestring – Samarbeid med NDLA.

«Ikke gjør det kleint» var slagordet da fire elever og kontaktlærer Helene representerte Bodø videregående skole og NDLA på Nasjonal konferanse om bruk av IKT i utdanning og læring (NKUL). Elevenes oppdrag var å dele erfaringer med utprøvings- arbeidet de har gjort i samarbeid ndla.no, og sitt eget prosjekt om å undervise ungdomsskolen.

Onsdag 22. juni arrangeres
en høytidelig avslutning
for elever ved VG2 på yrkesfag
og for årets avgangselever på VG3.

ungdommer i sol

I 2022 gjennomføres spørreundersøkelsen Ungdata i Nordland blant elever på videregående skole.

Frist for å søke med fortrinnsrett eller individuell behandling er 1. februar.

Frist for alle andre er 1. mars.

Frist for oppmelding til privatisteksamen er utsatt, og fristen er 8. februar 2022.

Elever med på Business Games

Framtidas Gründere fra Bodø videregående skole har fått prøve seg på handel og internasjonalt samarbeid med elever i Tyskland, Nederland og Danmark. I rollespillet Business Game etablerer elevene fiktive bedrifter som handler med andre fiktive bedrifter i konkurranse om best mulig resultat, i løpet av en uke.

Trafikklys - rødt lys

Bodø videregående skole er fra og med torsdag 16. desember 2021 på rødt nivå.

Datamaskiner bibliotek

Elevundersøkelsen gjennomføres i uke 46-48.

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Svarene brukes av skolen, kommunen og staten for å gjøre skolen bedre.

Det blir gjennomført massevaksinering dose 2 av elever torsdag 2. desember.

Nærmere informasjon om vaksineringen gjennomgås direkte med alle elevene i deres klasser.

Det er i dag sendt ut e-post til de flere elever ved helse- og oppvekstfag, restaurant- og matfag og elektrofag, med informasjon om betaling av kostpenger og utstyr.

Se e-posten nedenfor.