OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Bodø-vinner i NM i elektro og telekom

Lærling fra Bodø vant gullmedalje i NM i elektro- og telekomfag i Oslo i april 2024.

Bilde av ung mann i caps og arbeidsklær som står foran en sikringsboks. - Klikk for stort bilde

Thomas Christensen fra EL Team Nord i Bodø dro hjem gullmedalje og ære i NM i elektrofaget. Vi gratulerer Thomas med seieren og EL Team Nord med en dyktig lærling! Thomas har tatt elektroutdanning ved Bodø videregående skole, og lærerne hans her er også veldig stolte av ham og resultatet. 

16. -18. april 2024 konkurrerte seks deltakere i elektrikerfaget og fire i telekommunikasjonsmontørfaget i NM i elektro og telekom  i Oslo. I oppløpet til norgesmesterskapet måtte alle deltakerne gjennom to uttakskonkurranser for å kvalifisere seg til finalen. De ti slapp gjennom nåløyet, og konkurrerte med hverandre innenfor sine respektive fagfelter.  Etter hele 18 timers hardt arbeid ble det klart at Thomas gikk av med seieren innenfor sitt fagfelt.

De to vinnerne vil også bli presentert under Eliaden 2024 i Lillestrøm i slutten av mai 2024, og begge går videre til VM som arrangeres i Lyon i Frankrike i september. Vi ønsker lykke til i sluttfinalen!

Resultatliste

Elektro:

  1. Thomas Christensen, El Team Nord AS, Bodø
  2. Odin Ervik, Bra Elektro AS, Tennfjord
  3. Sindre Bruset, Bratseth AS, Todal

 

Medal of excellence:

  • Christoffer Jordal Moe, Fana Elektrikeren AS, Skjold
  • Vegard Eikså, Elektro Sør AS, Mandal
  • Tom Einar Storvik, Caverion, Kristiansund

Telekom:

  1. Ruben Åsheim, Bravida Norge, Bergen
  2. Amund Fredly Bøe, West Elektro AS, Averøy
  3. Marcus Figved, Caverion, Stavanger

 

Medal of excellence:

  • Eivind Overå, Tussa Installasjon AS, Ørstad