OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Strategi

Nordland fylkeskommunes strategi for økt gjennomføring i Nordland, Nordlandsmodellen, ble vedtatt i mars 2018.

Nordlandsmodellen erstatter strategiplanen Bedre læring (2014-2018). 
"Læring for framtida 2" erstatter Bodø videregåendes plan "Læring for framtida".

Denne artikkelen er over 1 år gammel og kan innehold utdatert informasjon

I fireårsperioden (2014-2018) har Bodø videregående hatt en god resultatutvikling, både i forhold til karakterer og gjennomføring. Flere av tiltakene som ble satt inn i denne strategiperioden har nå blitt en del av den daglige driften.

I inneværende strategiperiode (2019-2022) skal skolen arbeide videre med å øke andelen elever som fullfører og består videregående opplæring, med læreplass til de som ønsker det. Nordlandsmodellen inneholder 8 utviklingsmål og Bodø videregående har valgt å fokusere på 5 av disse. De målene som ikke er tatt med i strategiplanen, vil likevel kunne finnes igjen i ulike tiltak som skolen setter i verk.

Kvalitetsstyring inkluderes som en naturlig del av den daglige aktiviteten i organisasjonen, og skal bidra til systematikk i utviklingsarbeidet.

Her kan du lese hele strategiplanen:
Læring for framtida 2 - Strategiplan 2019-2022 for Bodø videregåene skole. (PDF, 3 MB)