OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Velkomstbrev fra rektor skoleåret 2024-25

Nina Røvik, rektor ved Bodø videregående skole, ønsker i sitt velkomstbrev alle nye elever ved skolen velkommen til skolestarten i august 2024.  

Velkommen til skoleåret 2023/24

Portrettbilde - Nina Røvik - Klikk for stort bilde

Det er en glede å ønske deg som ny elev velkommen til Bodø videregående skole, og til deg som fortsetter hos oss, velkommen til nytt skoleår!

Bodø videregående har ca. 1300 elever, men selv om vi er mange så er vi opptatt av å se akkurat deg. Du vil får muligheten til å utvikle deg både faglig og sosialt i fellesskap med dine medelever, og du møter voksne som bryr seg om deg. Ta aktivt del i elevmiljøet, fordyp deg i læringsarbeidet, og ta en positiv rolle i dine medelevers liv.

Skolen er vår felles læringsarena.  Her vil du som elev i samhandling og samarbeid med medelever og lærere, påvirke dine egne læringsprosesser ved å interessere deg og engasjere deg i innholdet i fagene. Gjennom engasjement kommer motivasjonen og gleden av å lære nye ting.  Lag deg gode strukturer og rutiner for skolearbeidet, da vil læringen gå som en lek.

Når vi møtes i august, har du hatt en god lang sommerferie. For å sikre deg en god skolehverdag med energi til læring og aktivitet: sørg for tilstrekkelig med søvn og hvile og spis frokost hver dag.  Vi har gratis skolefrokost i kantina.

Vi som jobber på Bodø videregående skole skal gjøre det vi kan for at du skal trives, mestre å utvikle deg som menneske den tida du er elev hos oss. Vi har høye forventninger til deg, og vi ber deg om å sette av tid, innsats og vilje skolearbeidet, så vil resultatene følge.

Jeg ønsker dere alle et flott og lærerikt år. Ta vare på de du har rundt deg, inkluder medelevene dine, smil og hils på de du møter gjennom skoledagen.

 

Bodø, 28. juni 2024

Nina Røvik
rektor