OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Smitte ved skolen

Pixabay Det er smitte på flere skoler i Bodø nå, og Bodø videregående skole fikk melding om smittet elev søndag. Som følge av dette er en klasse og fire ansatte satt i karantene.

  

Vi regner med at det vil være noe smitte på skolen i ukene som kommer. Elever som da blir definert som nærkontakter av en smittet vil bli varslet direkte via SMS fra skolen dersom de skal gå i karantene og teste seg. Det er smittesporingsteamet til Bodø kommune med bistand fra Bodø videregående som definerer nærkontakter. Tidspunkt for testing vil komme i en egen SMS fra Bodø legevakt.

Inntil videre er det kun elevene som får SMS med informasjon med beskjed om å gå i karantene, siden kontaktinformasjon til foreldre/foresatte enda ikke er registrert i iSkole.
VIKTIG: Elever som mottar SMS må derfor selv varsle sine foresatte. Husstandsmedlemmer til elever i karantene skal ikke være i karantene dersom de ikke har symptomer på Covid 19.