OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Rødt nivå fra torsdag 16. desember

Trafikklys - rødt lys - Klikk for stort bilde infobilder.com Bodø videregående skole er fra og med torsdag 16. desember 2021 på rødt nivå. 

Denne artikkelen er over 1 år gammel og kan innehold utdatert informasjon

Regjeringen har besluttet at alle videregående skoler i Norge skal over på rødt nivå fra torsdag 16. desember, og i 4 uker fremover. Dette som et tiltak for å forebygge en ukontrollert smitteøkning i forbindelse med Omikron-varianten som er i ferd med å spre seg.

Rødt nivå for Bodø videregående skole sin del betyr at mange av elevene vil ha noe redusert fysisk undervisning i denne perioden. Det vil være ulikt hvordan  utdanningsprogram/avdelinger vil organisere rødt nivå, og elevene vil få informasjon fra den enkelte avdeling/kontaktlærer om når det er undervisning på skolen, og når eleven har digital hjemmeundervisning.