OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Rødt nivå fra mandag 8. mars

Informasjon til elever og foresatte      Trafikklys - rødt lys - Klikk for stort bilde

Bodø kommune har besluttet at Bodø videregående skole skal være på rødt nivå frem til påske.

Mandag 8.mars legges det opp til organisert studiearbeid for alle elever, noe som betyr at du selv må prioritere innenfor de fag og tema som du har behov for å jobbe mest med. Det betyr at det ikke er oppmøte for noen elever på skolen på mandagen, men du vil i løpet av den dagen få nærmere beskjed fra skolen via It`s learning og dine lærere om hvordan planen blir fremover.

Det blir delvis oppmøte og ordinær undervisning samt noe digital hjemmeundervisning i ukene som kommer. Er du hybelboere skal du møte på skolen på lik linje som andre elever.

Les også her: Rødt nivå på vgs i Bodø - NFK