OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Påmelding til Topplinje Business for elever på vg1 studie

Hvis du ikke allerede har meldt din interesse, er det fortsatt mulig å kunne bli med på Topplinje Business vg1.

Om Topplinje Business for elever som starter på Studiespesialisering vg1

Topplinje Business er et tilbud som er tilgjengelig for alle som er kommet inn på vg1 studiespesialisering på Bodø videregående skole. Tilbudet er spesielt for vår skole, og har vært i gang siden skoleåret 2020-21.  Hva er Topplinje Business

crestock.com

Da du søkte på vg1 studiespesialisering på Bodø videregående skole i vinter, fikk du et avkryssingsalternativ for interesse for Topplinje Business. Ved skolestart kontakter vi dere som starter på vg1 studie og har meldt interessen. Starter du hos oss i høst uten at du satte dette krysset, trenger det ikke å være for sent å få være med hvis det fortsatt er ledig plass. 

Er du interessert i mer informasjon og eventuelt bli med, gi beskjed så tidlig som mulig, og før skolestart, til avdelingsleder Gro Bendiktsen eller avdelingsleder Tarjei Eck Hansen.

Har du spørsmål?

Gro Bendiktsen
Avdelingsleder Studiespesialisering
E-post
Telefon 75 65 16 12
Mobil 99 62 95 10
Tarjei Eck Hansen
Avdelingsleder
E-post
Mobil 91 00 89 30