OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Informasjon om mulig streik

Informasjon til elever og foresatte om mulig streik for deler av personalet ved skolen fra torsdag 27. mai.

Denne artikkelen er over 1 år gammel og kan innehold utdatert informasjon

I forbindelse med brudd i tarifforhandlingene er vi blitt informert om at dersom det IKKE BLIR ENIGHET i meklingen vil 124 ansatte ved Bodø videregående bli tatt ut i streik fra kl. 08:00 torsdag 27. mai.

NB! Dersom partene fortsatt forhandler skal alle elever møte til vanlig undervisning torsdag 27.mai – følg med på nyheter!

Dersom det blir streik vil vår hjemmeside være en viktig informasjonskanal. Informasjon vil også bli delt på skolens Facebook-side.

Informasjon til deg som elev om hvilke timer/fag du skal møte til vil bli lagt av din lærer på It's Learning, så det er viktig at du holder deg oppdatert.

Dersom det blir streik, skal lærere som IKKE er i streik avholde sine timer etter ordinær timeplan. Dette er fysisk undervisning på skolen, og det er obligatorisk oppmøte for deg til disse timene.

Se også mer informasjon her, på Nordland fylkeskommune sine nettsider.