Musikk, dans og drama

Bodø videregående skole tilbyr programområder for musikk og dans, og er kjent for et høyt faglig nivå gjennom 20 år. Samarbeid mellom musikkelever og danseelever på tvers av klassetrinnene gir et kreativt og godt miljø.

Som musikkelev er det spesielle krav til ferdigheter. derfor er det en fordel at du behersker noter, et instrument eller sang før du begynner hos oss. Alle elever får opplæring i sang og piano i tilegg til et selvalgt instrument. Skolen tilbyr elevene å bruke lokalene på kveldstid til egenøving, samspill, dans eller treffe klassekamerater.

Se linja med Bodø Jazz Open som scene:

001 002.jpg 008.jpg 009.jpg 011.jpg 019.jpg 029.jpg 046.jpg 056.jpg 061.jpg 069.jpg 071.jpg 073.jpg 085.jpg 088.jpg

Elever ved Musikk dans og drama | Fotograf: Ronald Rusaanes Elever ved Musikk dans og drama | Fotograf: Ronald Rusaanes Elever ved Musikk dans og drama | Fotograf: Ronald Rusaanes Elever ved Musikk dans og drama | Fotograf: Ronald Rusaanes Elever ved Musikk dans og drama | Fotograf: Ronald Rusaanes Elever ved Musikk dans og drama | Fotograf: Ronald Rusaanes Elever ved Musikk dans og drama | Fotograf: Ronald Rusaanes Elever ved Musikk dans og drama | Fotograf: Ronald Rusaanes Elever ved Musikk dans og drama | Fotograf: Ronald Rusaanes Elever ved Musikk dans og drama | Fotograf: Ronald Rusaanes Danselinja

Dans din vei til studiekompetanse (PDF, 4 MB)

Opptaksprøver

Bodø videregående skole kan ta inn inntil 50% av elevene på grunnlag av dokumenterte ferdigheter i tillegg til karakterer. Vi gjør dette ved hjelp av opptaksprøver, og gir 8 tilleggs -poeng til inntil 14 søkere på musikk og 10 søkere på dans. Opptaksprøvene arrangeres som regel i april.

Dersom du ønsker å komme på opptaksprøve, må du sende inn et eget skjema som du finner her. (PDF, 159 kB) Dette skjemaet sendes til Bodø videregående skole sammen med attester.

Faglig opplegg:  læreplaner

Minilærerplan (PDF, 393 kB)

For jobbmuligheter: vilbli.no

Se info for Bodø vgs: Dans (PDF, 4 MB) og Musikk (PDF, 5 MB)

Kontaktpersoner: Heather Hebbert

Lærere ved Musikk, dans og drama

Sist endret 30.09.2016
  • {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
{{sprakVariabler[s.stegnavn] }}
Krever innlogging: {{skjemainfo.SkjemaNavn}}
  • {{sprakVariabler[innlogging.InnloggingsTekst]}}

{{sprakVariabler["LoggInnEpost"]}}
*Feil brukernavn eller passord. Vennligst prøv igjen.
*Brukernavn kan ikke være tom
*Passord kan ikke være tom

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*Epostadressen er ikke registrert
vennligst vent...

Du vil straks motta en e-post med kode. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

Du vil snart motta en e-post med informasjon om aktivering av brukerkontoen din. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

Kontoen din er nå aktivert, trykk på knappen under for å gå videre.

Aktiveringslenken du har trykket på er ikke lengre gyldig

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}

Heather Hebbert