Ny på Bodø vgs

Velkommen til Bodø videregående skole!

Informasjonen som ligger på disse sidene kan bli oppdatert i løpet av skoleåret i forhold til nye regler eller ny praksis på skolen.  Mange lurer på hvilken klasse de kommer i, og om de skal gå i klasse med noen de kjenner. Dette er ikke klart før skolestart.

Ting du bør ordne før skolestart

Gjør dere kjent med følgende informasjon

Skolen forventer at elever, studenter og foresatte for elever under 18 år gjør seg kjent med punktene under.

Her finner du en oversikt over rettigheter og plikter, regler og rutiner som gjelder for alle elever og studenter ved Bodin videregående skole og maritime fagskole.

Felles regler for videregående skoler i Nordland

Andre retningslinjer og regler ved Bodø

Informasjon om

Vi har også laget en oversikt over nyttige apper og en ordliste for nye elever.

Se deg rundt på nettsidene våre, her finnes også annen praktisk informasjon som kan være nyttig å lese før skolestart.

Nordland fylkeskommune oppfordrer alle elever til å opprette digital postkasse. Dette kan gjøres ved å oppdatere kontaktinformasjon i Altinn eller ved å bruke "Digipost" eller "e-Boks". Her kan du lese mer om digitale postkasser. Hvis du har en digital postkasse vil enkelte brev fra skolen bli sendt digitalt, for eksempel svar på søknader, vedtak som er gjort ved skolen din eller svar på eventuelle klager i din digitale postkasse. Vi gjør oppmerksom på at svar om skoleplass skjer på vanlig måte, at elevene får svar på mobil gjennom SMS.