Du er her:

Samlinger og praksis

Simen K. Vatne Kjersti Svendsen

Simen K. Vatne var fredag tilbake på skolen han sluttet på for mindre enn ett år siden etter å ha fullført kun ett av tre år.

-Jeg hadde ikke tid til å fortsette, forklarer Simen. Årsaken til dette er at han jobber intenst med flere bedriftsideer som han fortalte om til elever som har bedriftsetablering som tema i samfunnsfag.

Hva  er oppskriften på suksess? På bakgrunn av egne erfaringer fortalte 17 år gamle Simen om hvor viktig det er å bli lagt merke til. Han driver mye med hyping som et ledd i markedsføringen av forretningsideene sine.  Han har veldig stor tro på Adsocial som er ett av fire selskaper han driver. Fallgruvene er mange, men om man er villig til å lære av feilene man gjør og satse på folk som kan mer enn man selv, vil man lykkes, sa den unge gründeren, som også benyttet anledningen til å hilse på gamle klassekamerater.