Omvisning i biblioteket

Omvisning av elever på biblioteket - Klikk for stort bilde Alle nye klasser og ansatte får tilbud om omvisning i biblioteket.

Lærer tar kontakt med oss og avtaler time for klassen sin.

Antatt tidsbruk på omvisningen er rundt 30 minutter.

Det vil være en fordel om dere før omvisning har sett på hjemmesidene til biblioteket. Vi anbefaler lærere som tar med klassen sin på omvisning å gjøre dette, slik at elevene vet noe om bibliotekets tilbud på forhånd.

Oppgaver som følger til omvisningen ligger til høyre på siden. Det samme gjør et presentasjonsark med kortfattet informasjon om biblioteket.

Omvisning av elever, her presentasjon på skjerm - Klikk for stort bildeOmvisning på biblioteket, elever med oppgaver - Klikk for stort bilde

Er du interessert i en kortere omvisning på 5 – 10 minutter for deg selv er dette mulig. Personer som ikke er tilknyttet skolen kan også sende oss en mail og høre. Vi kan ikke love at vi har mulighet til slike omvisninger, men som oftest skal det gå fint. Ansatte kan selvfølgelig også få omvisning på biblioteket.

E-postadresse: bib-bodo@vgs.nfk.no

Planløsningen på biblioteket ved Bodø videregående skoles arealer i 2. etasje - Klikk for stort bilde

Planløsningen på biblioteket ved Bodø videregående skoles arealer i 3. etasje - Klikk for stort bilde