Bibliotekets tilbud

Vil du lese den siste boken av Karl Ove Knausgård eller Jo Nesbø?

Vil du finne ut noe om livet til Knut Hamsun, lese noe om drømmetydning eller få turforslag til en ny og ukjent plass til helgeturen?

Sjansen er stor for at biblioteket har det du leter etter!

Vår samling innen faglitteratur og skjønnlitteratur er i forhold til å være et skolebibliotek av bra størrelse.

Biblioteket har i tillegg en samling av spillefilmer og fagfilmer. Her skal det godt gjøres å ikke finne noe du har lyst til å se. Lydbøker, humor, tegneserier, fantasy, lettleste bøker, barnebøker, engelsk skjønnlitteratur, dikt, antologier og skuespill har vi noe mindre samlinger til. Biblioteket har også et begrenset utvalg av tyske, franske, spanske og samiske bøker.

Har du ønske om at biblioteket skal kjøpe inn noe er det bare å komme med ønsker til oss!

Biblioteket har et stort utvalg av aviser og tidsskrifter. Er du interessert i musikk, mat, nyheter, snowboard, dans, astronomi eller noe annet? Da vil du alltid finne noe av interesse i vår avis- og tidsskriftkrok. Se listen «Tidsskrifter og aviser i biblioteket» for en komplett oversikt over hva vi har (på høyre side).

Vi har 5 stasjonære datamaskiner tilgjengelig sentralt i biblioteksalen. Her kan du sitte og jobbe eller skrive ut oppgaver. Ved stor pågang går de som jobber med skoleaktuelle saker foran folk som sitter og surfer. Det er ikke mulig å skrive ut på sine egne bærbare datamaskiner herfra.

Kopimaskinen til biblioteket er skanner og printer. Her kan du kopiere eller skrive ut skoleaktuelle ting. Fargekopier er mulig for de som trenger det. På kopimaskinen kan du skanne dokumenter og sende det til egen e-post.

Ved kopimaskinen står automatisk stiftemaskin, hullmaskin, stifter, sakser, limstifter og penner; utstyr som ofte trengs ved oppgaveskriving.

Mat og drikke er tillatt i arealene, men husk å rydd opp etter deg!

Utlånsordningen for læremidler har en egen side med informasjon om dette tilbudet.

Fant du det du lette etter?