Yrkesfag for fremtiden

Onsdag var det avslutning med blomster, dans, sang og taler for Vg2 yrkesfag.Klikk for stort bilde

- Stå på blomstene og pass på spriten, sa konferansier Jon Chr. Magnussen.

Og med det fikk studierektoren satt humor og alvor i samme aktualitet. Blomstermerker på gulvet indikerte at selv på en høytidelig avslutning må vi passe på avstanden, akkurat som vi må det med desinfeksjon og håndvasken.

Året ingen kommer til å glemme

At dette skoleåret med epidemi, nedstenging og mye nettundervisning har vært spesielt, var noe som både elevrådsformann Bendik Silberg og rektor Nina Røvik påpekte i sine taler. Rektor la også vekt på hvordan Norge er avhengige av alle som jobber frem sine håndverksfag til konkret virksomhet. Så ønsket hun lykke på ferden til alle elever som nå skal ut som lærlinger eller fortsetter med påbygging på skolen til høsten.