- Vi fikk spurt en haug med spørsmål!

Det sa Nora Diana Johnsen, Løpsmark skole 10 klasse. Hun var en av flere hundre elever fra grunnskoler i hele Saltendistriktet som onsdag var gjester under åpen skole. Og fikk Nora Diana svar på det hun lurte på?Klikk for stort bildeNora Diana til høyre og Sofie til venstre.

- Det overasket meg at elevene kan være på skola så lenge, fra morgen til kveld. Jeg liker å synge Brodway-sanger og kommer til å søke ved Musikk- dans og drama fra høsten. Og så gleder jeg meg til prøvesynging 25. april med popquiz, lydhøring og musikkforståelse.

Flinke guider

Fra Løpsmarka kommer også Sofie Nordheim Jarlodd. Hun er ikke helt sikker på hva hun vil søke, men syntes det var spennende å oppleve Bodø videregående.

- Jeg må bare bruke litt tid på å bestemme meg. Guidene er flinke til å få alle med. Det er inspirerende at dette er ei stor skole og møte flere folk enn det er på Løpsmarka.

Både Nora Diana og Sofie var svært fornøyde med åpen dag, men skulle gjerne fått vite litt mer timeplaner og når spiser man egentlig?

Håper vi sees til høsten, Nora Diana Johnsen og Sofie Norheim Jarlodd!