Respekt, engasjement og positivitet

Rektor Nina Røvik la vekt på skolens kjerneverdier i sin åpningstale til elevene i dag.Klikk for stort bilde

-        Vær raus og smil til hverandre, slik at skolenes tre verdier om respekt, engasjement og positivitet kan prege hverdagen.

-        Det viktige er ikke å være enige med alle, men å ha respekt for de som står for noe annet enn man selv gjør. Bodø videregående skole er et stort samfunn hvor over 1600 mennesker møtes hver eneste dag, og da er det viktig at alle blir sett og at vi møter hverandre med et smil.

Røvik sa videre at hun også i år blir å jobbe en del i kantina, for slik å bli på hils med elever og ansatte. Da er det bare å følge rektorens praksis om en inkluderende holdning, slik at skolehverdagen blir best for alle.

Lykke til med skoleåret!Klikk for stort bilde