Rektor om veien videre

Hei alle elever, foreldre og foresatteKlikk for stort bilde

Da har vi tilbakelagt halvannen uke med vår nye skolehverdag.  Det har vært spennende,  lærerike og lange dager for oss alle.  Nå vet vi at hjemmeundervisningen vil vare frem til påske, så da er det bare å stå på videre.  Jeg som rektor er imponert over det arbeidet både dere elever, ansatte og foreldre/foresatte har lagt ned for å få dette til.

Ledelsen har møte med elevrådsstyret en gang i uka for å få høre hva som fungerer og hva som er vanskelig i hverdagen. De sier at det i all hovedsak går greit, men at det også er elever som synes den nye skolehverdagen er vanskelig å håndtere. Våre kontaktlærere, faglærere, miljøarbeidere og rådgivere i elevtjenesten følger opp daglig der det er behov for det.

Det er viktig at du som elev følger med på, og følger opp-læringsarbeidet. Læreren trenger et godt vurderingsgrunnlag for å sikre at du får standpunktkarakter på vitnemål og kompetansebevis. I dag kom beskjeden fra kunnskapsdepartementet om at alle skriftlige eksamener er avlyst, men at det ikke vil være klart før etter påske om lokalgitt eksamen (muntlig) skal avholdes. Det betyr at du som elev får vitnemål og kompetansebevis, da forusatt at du har sikret deg standpunktkarakterer.

It`slearning og skype har ikke fungert så godt som vi hadde håpet på, men ved å spre ut- og innleveringer utover dagen går det bedre.

Finn tips for små pauser (PDF, 88 kB)