Med skuldrene senket

Juleavslutningen for de ansatte ved skolen bød på sprø svor, sang, taler, revy og en stor overraskelse. Klikk for stort bilde

Den var det Anne Nymo Trulsen som stod for. Hun er vokalist i Hekla Stålstrenga og svigerdatter til Sigrun Engseth som var en av de som ble takket til en tilværelse som pensjonist. Underholdning i særklasse ble det også fra Asylrevyen ved radaparet Rune og Birger.

Mye å glede seg over

"Have yourself a merry little Cristmas" ble fremført i utsøkt versjon av Alejandra Matos Dorcas Rojas fra musikklinja. Rektor Nina Røvik oppsummerte høstsemesteret og gav ros til det sterke mangfoldet ved Bodø videregående fra beredskapsgruppe til de stadig flere elever som fullfører sine løp. Så var det tid for den deiligste julemat og freden senket seg.

God jul og godt nytt år til alle! Klikk for stort bilde Klikk for stort bilde   Klikk for stort bilde Klikk for stort bilde Klikk for stort bilde Klikk for stort bilde Klikk for stort bilde