- Kor fort tida har gått!

Det sa rektor Nina Røvik under avslutningen for årets elever på Studiespesialiserende Vg3.Klikk for stort bilde

Sommer var det både utendørs og inne med blomster, lærere, studieledere, rektor og elever i finstasen. I likhet med Røvik la viserussepresident Jørgen Holand i en glitrende tale vekt på at dette har vært et løp i en vanskelig tid.

- I januar hadde vi som russ alt klart. Så kom koronaen og skylte alt på land. Men, vi ble en russ som gjorde det beste ut fra forholdene og som kommer til å bli husket. Og alle fikk vi nye venner. Så takk til dere alle for god innsats og feiring!

Lykke til alle og god sommer! Klikk for stort bilde Klikk for stort bilde Klikk for stort bilde Klikk for stort bilde