Kokkekurs i klasse Bocuse d`Or

Onsdag inviterte tidligere elev og verdensklassekokk Christian Andre Pettersen fra Bodø til kurs i regi av Tine Partner Servering.Klikk for stort bilde 

Fra Resturant- og matfag stilte Kenneth Jespersen og Øyvind Olsen, og var fornøyde vinnere av loddtrekningen som gav deltakelse på kurset. Aktør var også Åslaug Solem, som driver Idunngården på Hamarøy.

    - Dette var skikkelig stas og inspirerende og være med på. Nå har jeg fått masse gode ideer til å fornye menyen på min egen kafe på Oppeid. Brunostis og sprøstekte vafler må prøves ut også på Hamarøya!

Nduja-gratinert

Det var Tine Partner Servering som hadde valgt ut Bodø videregående som en av tre heldige skoler hvor dette kurset ble arrangert. Med på laget var også mesterkokken og matfaglig ansvarlig i Tine Partner, Pål Jetmundsen. Og menyen? Den var briljant for både øye og gane med innbydende retter som Nduja-gratinert blomkål med sprø ris, smilende egg, ramsløkpesto, sjøkreps taco og karamellisert popkorn. Velsmakende og elegant alt sammen! Klikk for stort bildeKlikk for stort bilde Klikk for stort bilde  Klikk for stort bilde Klikk for stort bilde