Jobb hos oss

1 Ungdommer i Bodø - Klikk for stort bilde Thor-Wiggo Skille Er du vår nye kollega? Se ledige stillinger.

Vi har nå følgende ledige stillinger:

Se alle ledige stillinger i fylkeskommunen

Bodø videregående skole - Klikk for stort bildeBodø videregående skole

Bodø videregående skole - læring for framtida

Bodø videregående skole er den største i Nordland. Vi har ca 360 ansatte og ca 1500 elever fordelt på 9 ulike utdanningsprogram i tillegg til Opus med voksenopplæring og utdanningsverksted, ansvar for Karrieresenter, Bodø helsefagskole, opplæring i fengsel både i Bodø og på Fauske og avdeling for alternativ opplæring. Du finner også landslinje for flyfag ved vår skole. Våre grunnverdier er respekt, engasjement og positivitet. Vi har som ambisjon å styrke vår kultur for å gi og motta tilbakemeldinger basert på disse verdiene. Vår visjon er læring for fremtida, både for ungdom og voksne. Vi holder til i svært moderne lokaler i Bodø sentrum, med et nybygg som sto ferdig i 2015 i tillegg til nyrenoverte eldre bygg.

Bodø sentrum - Klikk for stort bilde Terje Rakke

Velkommen til å bo og leve i Bodø

På 67 grader nord – midt i det magiske nord – ligger Bodø. Med ca 50 000 innbyggere er fylkeshovedstaden nordlands største og en av landets raskest voksende by. I juni 2016 ble Bodø kåret til norges mest attraktive by.

Byen er kjent for å ta godt imot nye folk. Her finner du et av landets beste studentmiljøer og det er lett å la seg begeistre av Bodøværingenes gjestfrie og friske folkelynne. Salten er kjent for sin spektakulære natur og sterke kontraster. Fra blendende midnattsol til magisk nordlys i mørke. Fra urbant, pulserende sentrum til rolige, landlige områder. Du lever alltid friskt i Bodø!

Hva kan Bodø tilby deg og dine:

Har du en partner som trenger jobb?

Har du spørsmål om det å jobbe hos oss:

Kontakt oss gjerne