Godt å kunne mekke igjen!

Det sier Ida Elene Svendsen og Karl Løpsmark Søreng og resten av gjengen fra TP2C på Kjøretøy.Klikk for stort bilde

Klassen fikk i forrige uke æren av å tjuvstarte skoleåpningen av Bodø videregående. Det synes Ida Elene var bra på mange måter.

- Å ha hjemmeundervisning med bare teori er utfordrende i forhold alle oppgaver som legges ut. Når man er borte så mange uker fra det praktiske, er det også fort å glemme det vi har lært. Så nå blir det full skruing for å ta igjen det tapte og jobbe mot en god eksamen.

Skrekkblandet fryd med koronaen

Elevene på Kjøretøy synes det er med litt skrekkblandet fryd når skolen fra i morgen igjen skal fylles med flere hundre elever. Oppfordringen er derfor krystallklar:

- Husk hygiene, hold avstand og sjekk når det er din tur i kantina.

Lykke til alle sammen med skoleåpning på tirsdag!Klikk for stort bildeKlikk for stort bilde Klikk for stort bilde Klikk for stort bilde