Gjorde suksess i Trondheim

Karoline Norgård og Dina Solheim deltok under årets NM for kokk og servitør i Trondheim. Og hadde all grunn til å smile. Karoline og Dina fra Restaurant- og matfag. - Klikk for stort bildeKaroline og Dina fra Restaurant- og matfag.

Foran et stort publikum og fire gjester å betjene foretok Karoline flambering av forrett, transjering av røye til hovedrett og flambering av dessert på strak hånd. Det ble belønnet med pallplass og tredjeplass i NM for kokk og servitør. Imponerende!

Dina som fikk en fjerdeplass syntes det var spesielt spennende å bli utfordret på blindsmaking av diverse smaker og krydderier.

Etter at russetida er over for NM deltakerne går de begge inn i lærlingekontrakter. Karoline Nordgård skal servere på hurtigruta Trollfjord, mens Dina Solheim skal jobbe på kjøkkenet i Bodøbyens Raddison Blue.

Fra Design- og håndverk deltok Helene Øverland - også hun var godt fornøyd med konkurransen.

Lykke til!

Fant du det du lette etter?