Gjør mobbing enda teitere

Med slagordet "Fuck mobbing" når ungdomsbedriften FM-Brand UB ut til folket. Klikk for stort bilde

Oppslag i Avisa Nordland og møte med ordfører Ida Pinnerød har gitt elevbedriften ved Bodø videregående kraft i sin antimobbe-kampanje. Bestillingene på deres karakteriske hettegensere strømmer inn fra hele Bodøbyen, og den siste uken er det kommet henvendelser også fra resten av landet.

    - Det hele begynte i vår, med at vi ble inspirert av Kreftoreningens "Fuck Canser" og deres salg av armbånd. Vi stilte spørsmålet: Hva er det største problemet på skolen og i resten av samfunnet? Svaret gav seg selv: Mobbing. Og dermed var vi igang forteller daglig leder, Lasse Lien.

Bopro

FM-Brand UB har jobbet systematisk med å utvikle design og produksjon. Gutta ville vise at også gutta bryr seg, og skape et kortreist produkt. Slik oppdaget de profilbutikken Bopro AS i Rønvikleira. En bedrift som samarbeider med NAV og tiltaket "Varig tilrettelagt arbeid."

    - Bopro er en god match for oss. Her jobber det mennesker som har er og har vært utsatte, også for mobbing. Dette er et vinn vinn samarbeid som gir prosjektet vårt en ekstra dimensjon. Nå skal vi spisse markedsføringen og gleder oss til førjuls-stand i Glasshuset 6. desember. Mobbing har aldri vært mer ukult enn nå, avslutter markedssjef Sindre Moberg. 

Lykke til videre med det gode budskap, FM-Brand UB!Klikk for stort bilde Klikk for stort bilde   

  

 

 

Klikk for stort bilde

Fant du det du lette etter?