Elevrådet kalte til seminar

i Folkets hus med friske foredrag om dannelse og utdannelse.Elevråd0 - Klikk for stort bilde

For som fylkesordfører Thomas Norvoll sa det i åpningen: "Fullfør utdannelsen dere er begynt på. Engasjer dere. Vi trenger dere alle! I framtida vil det bli stadig færre jobber som ikke krever kompetanse."

Etter en slik formaning gikk det slag i slag fra elevrådets leder til rådgivertjenesten og skolens psykiatritjeneste. Gasir Moa og Henriette Pedersen fra Elevorganisasjonen fulgte opp med råd om organisering og ledelse: "Vær raus med hverandre, gi av dere selv uten alltid å kreve noe tilbake.

Fredagens skolering for tillitsvalgte ble som alltid ledet av den gode energibunt Ståle Abelsen. Vel blåst! Elevråd1 - Klikk for stort bilde Elevråd2 - Klikk for stort bilde Elevråd6 - Klikk for stort bilde Elevråd8 - Klikk for stort bilde Elevråd4 - Klikk for stort bilde