Elevrådet kalte til seminar

i Folkets hus med friske foredrag om dannelse og utdannelse.Klikk for stort bilde

For som fylkesordfører Thomas Norvoll sa det i åpningen: "Fullfør utdannelsen dere er begynt på. Engasjer dere. Vi trenger dere alle! I framtida vil det bli stadig færre jobber som ikke krever kompetanse."

Etter en slik formaning gikk det slag i slag fra elevrådets leder til rådgivertjenesten og skolens psykiatritjeneste. Gasir Moa og Henriette Pedersen fra Elevorganisasjonen fulgte opp med råd om organisering og ledelse: "Vær raus med hverandre, gi av dere selv uten alltid å kreve noe tilbake.

Fredagens skolering for tillitsvalgte ble som alltid ledet av den gode energibunt Ståle Abelsen. Vel blåst! Klikk for stort bildeKlikk for stort bildeKlikk for stort bildeKlikk for stort bildeKlikk for stort bilde