Det store skreislaget

Syv lag, syv retter og tjueåtte kokker var denne uka samlet til innføring i skreiens mysterium. Klikk for stort bilde

Og da ble det konkurranse av i regi av Ungt Entrepenørskap Nordland. De hadde hyret inn kokk fra Lyst på som inspirator - og så var det hele i gang. To førsteklasser fikk æren av å være smaksdommere. De kunne snuse, smatte, spise og nyte fra retter som ovnsbakt skrei, skrei hollandaise til karrysuppe med skrei. Hedda Eldøen fra Ungt Entrepenørskap var kjempefornøyd.

    - Med sjømatdager som dette ønsker vi å stimulere til enda flere ungdomsbedrifter. Her var det spennende med miksede lag fra vg1 og vg2. Til høsten er det Nord Norsk kokkekamp i Tromsø, og da håper vi på at et lag fra Restaurant- og matfag ved Bodø videregående stiller.

Laget som bestod av Shukira Hakimi, Mads Aubert, Klemmer Evjen Jeppesen og Su Su Aung vant både publikum og fagdommerprisen. Gratulerer og vel skreid!Klikk for stort bildeKlikk for stort bildeKlikk for stort bildeKlikk for stort bildeKlikk for stort bilde