dsc_0185
-  Endelig er temperaturen i havet kommet ned på et anstendig nivå, uttalte helårsbader Ivar Mikalsen.
Piano
Musikk, dans og drama har høstens konsertprogram klart:
Anne Karin Sunnevåg
Anne-Karin Sunnevågs budskap til de ansatte ved Bodø videregående skole var krystallklart: Hver enkelt elev må bli sett.
Innleveringens øyeblikk

I likhet med andre videregående skoler rundt om i landet, innfører Bodø videregående nye krav til innlevering av lærebøker.

Innlevering

I disse dager skal fjorten tusen lærebøker inn i biblioteksskranken ved Bodø videregående. For elevene er det god butikk å levere inn bøkene i tide. Frist for innlevering er siste skoledag 23 juni.

Kulinarisk sommereksamen
Da sommeren kom til Bodø den andre uka i juni, inviterte årets kull ved Restaurant og matfag fra Bodø videregående til tre retters middag. Victoria Solbakken var en av de tjueto elevene som nå avsluttet to år med øvelse i kokk og servitør.