Dans1

"Insert Title" er blitt en forestilling som fanger de unges mange valg med eleganse. I morgen kommer dansen til Stormen konserthus Lille sal.

2017-09-29 07

1. mars er fristen for å søke seg til videregående skole. Hva skal du søke og hva skal du bli?

2018-11-08 07

Hvordan har de unge det i Nordland? Si din mening og bidra til økt kunnskap om alt fra skole, venner, mobbing, rus til seksualitet. Finn viktig info her (PDF, 164 kB)

Rosa1

Det var budskapet når Eivind Bjørkgård Moe fra Rosa kompetanse skole holdt foredrag for skolens ansatte.

Kulinarisk1

Dumpster diving er mer enn mat som er kastet. Når Restaurant- og matfag tar menyen er restmaten både internasjonal, smakfull og etisk.

Politi

Meld deg på arrangementet på phs.no/infokveld. Arrangementet tar maks 90 påmeldte.

Bispevisitas1

Livets mange valg stod på dagsorden da biskop Ann-Helen Fjeldstad Jusnes kom på visitas til Bodø videregående skole.

Elin1

Når Elin Oskal fra Saltfjellet fyller kantina med sin musikk hører vi lyden fra både fortid og nåtid.

DSC_1494

Ny helsefaglinje ved Bodø videregående fra høsten 2019!

DSC_1613

Det sa Nora Diana Johnsen, Løpsmark skole 10 klasse. Hun var en av flere hundre elever fra grunnskoler i hele Saltendistriktet som onsdag var gjester under åpen skole. Og fikk Nora Diana svar på det hun lurte på?