Tre uker med hjemmeundervisning er gjennomført, og det hadde vel ikke passet bedre med påskeferie og et avbrekk fra hjemmeundervisning og hjemmekontor for både elever, foreldre/foresatte og ansatte. 

Det er Aleksander Setså sitt råd til alle hjemmeundervisning.   

På bakgrunn av koronapandemien og den helt spesielle situasjonen denne påsken, vet vi at det er elever som er ekstra sårbare og som kan oppleve tiden som tung.  

Amina Winningah er minoritetsrådgiver ved Bodø videregåendeskole. Nå under koronatiden kan hun kontaktes på mail, mobil og sosiale medier. 

Elever og lærlinger i Nordland har fått hverdagen er snudd på hodet på grunn av koronaviruset, og i avisene og sosiale medier deles det mye informasjon om viruset. Spørsmålene og bekymringer rundt situasjonen er mange, og det er ikke alltid like lett å vite hvilken informasjon som er rett. 

Kraftnett UB lot seg inspirere av Terje Nilens sangstrofe til Digitalt Fylkesmesterskap for Ungdomsbedrifter i Nordland. 

Alle vårens skriftlige eksamener ved landets videregående skoler er avlyst. Dette opplyser Kunnskapsdepartementet i en pressemelding i dag, onsdag.    

Hei alle elever, foreldre og foresatte 

Elevrådsleder Bendik Silberg kommer med følgende oppfordring. Se den her (MP4, 4 MB)   

Elevtjenesten vår har delvis hjemmekontor og delvis tilstedeværelse på skolen, man alle ansatte er tilgjengelig på epost, skype og telefon.