hybel

Søndag 19. august 17.00-18.30 inviteres alle foresatte som har hybelboere ved Bodø vgs til foreldremøte. Stedet er det store auditoriet med inngang fra hovedbygget.

DSC_2709

Alt du trenger å vite om oppstart, bærbar pc, lånekassen og mye annet finner du her. (PDF, 137 kB)

2015-08-20 12

Dette skoleåret kommer et nytt tiltak for å styrke overgangen mellom ungdomsskole, videregående og fravær.

1 Ungdommer i Bodø

Er du vår nye kollega? Se ledige stillinger.

DSC_2576

Gjennom Erasmus+ programmet har skolens yrkesfagelever muligheter til praksis i Berlin og Dortmund. I år har 18 elever fra Elektro, TIP og Byggfag vært utplassert i tyske bedrifter i to til fire uker.

P5310064

Det er leveringen når VG 2 Byggteknikk trapper opp veien fra Vågøyvannet til Junkerfjellet.

DSC_2206

Den nye mobbeknappen ble åpnet av fylkesråd for utdanning, Hild-Marit Olsen.

DSC_2101

Og bli en vinner av det store påskeegget. Alle på skolen er velkomne til å delta.

DSC_2152

Med de to de gjeveste titlene på sjekken, er Trash Sensor fra Bodø vgs klar for finale på Lillestrøm - siste helga i april.

DSC_1770

- Å skape seg et yrkesliv er å hele tiden lære noe nytt, sa Mariann Meby, direktør i Bodø Næringsforum.