Rektor Nina Røvik la vekt på skolens kjerneverdier i sin åpningstale til elevene i dag.

Det er en glede å ønske deg som ny elev velkommen til Bodø videregående skole, og til deg som fortsetter hos oss, velkommen til nytt skoleår!

Har du fått plass eller står på venteliste? Se fristene nedenfor

Avdelingen for flyfag ved Bodø videregående skole har fått rekordmange uten en eneste dag fravær i løpet av to skoleår

Barne- og ungdomsarbeiderfag flyttet klasserommet ut i finværet.

Fjorten innholdsrike dager er over for årets praksis-elever fra Leopold-Hoesch-Berufskolleg

-        Unngå mikroplast! Den går rett i havet og tilbake til det vi spiser. Velg rene produkter, sa Tone Sandvik fra RamSalten våtmarksenter.

Skal du være ved skolen til neste år? Ta vare på busskortet. Er du ny og har mer enn 4 km fra boplass til skolen: Husk å søk om busskort. Finn lenkene nedenfor.

Torsdag presenterte årets utvekslingselever ved VG2 Byggteknikk årets opphold i Berlin.

Tysklands ambassadør i Norge, Alfred Grannas roste torsdag den tyskfaglige innsatsen til Bodø videregående skole.