Aktuelt Bodø vgs

NYTT ØKONOMIFAG VED BODØ VIDEREGÅENDE SKOLE

Klikk for stort bildeFra v.: Professor Ove Daniel Jakobsen, NORD, avd.leder Tarjei Eck Hansen, Bvgs, rektor Nina Røvik, Bvgs Nordland fylkeskommune oversendte søknad til Utdanningsdirektoratet denne uken om forsøk ved Bodø vgs  i programfagene i «Økologisk økonomi 1 og 2»

Ønsket er at de første elevene ved Bodø vgs  kan starte med undervisning i «Økologisk økonomi 1» allerede høsten 2021, forteller rektor Nina Røvik.  Læreplanen for de nye programfagene er utviklet i samarbeid mellom Nord Universitet, Senter for Økologisk økonomi og etikk med professor Ove Daniel Jakobsen og Økonomimiljøet ved Bvgs og avdelingsleder Tarjei Eck Hansen. Fagmiljøene er allerede i gang med å utvikle læremidler for programfagene, og de arbeider for at elevene skal få ei fersk lærebok i hånden når de kommer neste høst.

Mandag 19.oktober fikk Bodø videregående skole besøk av Pål Moddi Knudsen, som holdt en minikonsert  og intervju for elever med tysk, og elevene på musikk og dans.

I uke 46, 47 og 48 gjennomføres Elevundersøkelsen ved Bodø videregående skole for alle elever. Deltakelse er frivillig, men vi oppfordrer sterkt alle elever til å bidra for utvikling av vårt felles lærings- og skolemiljø.

Her kan du som elev og foresatt lese mer om Elevundersøkelsen.

På grunn av smittevernreglene er noen av våre faste aktiviteter og tiltak avlyst eller utsatt på ubestemt tid.

Slik blir skolehverdagen på Bodø videregående knyttet til Covid-19 fra skolestart 2020

På hjemmesiden finner du et velkomstbrev der det står på hvilket tidspunkt du skal møte opp på skolen mandag 17. august. I tillegg til den informasjonen som står i brevet er det viktig å huske på følgende når det gjelder:

Ønsker du å søke skoleplass direkte på Bodø videregående skole, så er den muligheten nå åpnet.

Det sa rektor Nina Røvik under avslutningen for årets elever på Studiespesialiserende Vg3.

Onsdag var det avslutning med blomster, dans, sang og taler for Vg2 yrkesfag.

Innleveringen av lærebøker går sin gang i biblioteket. Noen kommer sammen i klasser, andre når det passer.