Det var tittelen på foredraget som Tore Petterson gav under markeringen av Fagdagen for psykisk helse.

Ved å delta i årets elevundersøkelse kan du sin din mening om læring og trivsel på skolen. Viktig informasjon til deg som elev og foreldre/foresatte.

Det var et av mange spørsmål da Den internasjonale språkdagen ble markert

Det er historien om Fredric Aasbø, som satset alt på bildrifting - og ble verdensmester. Bakom står et team fra Toyota og et samarbeid med billinja på Ås videregående.

Tirsdag 1. oktober 18.30-20.00. Se programmet her (PDF, 507 kB)

Det sier lærlingen Julianne Brox. Torsdag frontet hun Norges Lastebileierforbunds ønske om å få flere unge til å velge næringen.

Helse og ungdom, Bodø som europeisk kulturhovedstad og klimautfordringene var i fokus under årets skolevalg.

Tradisjonen som samler oss alle.

Rektor Nina Røvik la vekt på skolens kjerneverdier i sin åpningstale til elevene i dag.

Det er en glede å ønske deg som ny elev velkommen til Bodø videregående skole, og til deg som fortsetter hos oss, velkommen til nytt skoleår!