Tysk0

Det var et av mange tema som var på plakaten da 25 tysklærere fra videregående og grunnskoler i Nordland seminaret ved Bodø vgs.

Schule

Det var de seks praksiselevene fra tømrerfag ved Knobelsdorff Schule i Berlin enige om.

Elev1

Informasjon til foreldre og foresatte om årets elevundersøkelse. Den foregår i uke 46, 47 og 48. Klikk her. (PDF, 90 kB)

Khan3

- Gi et hei til de som går alene. Hvor mye koster det? Adil Khans foredrag "Vær raus" under dagen for psykisk helse gikk rett inn i hjerterota.

Skoleshots1

Det er verdiene som Bodø videregående skole fremmer. Finn mer om dem i rektors presentasjon til foreldremøtene VG1 høsten 2018. Klikk her (PPT, 6 MB)

Språkdagen1

Aslak Solstrand fra ST2A og Kaja Myrvang fra ST2B brukte språkdagen til å fortelle om lærerike uker i Tyskland.

Pitch1

Nature`rest vant da Forskningsdagene ved Nord Universitet samlet til konkuranse i Stormen bibliotek.

Elevråd0

i Folkets hus med friske foredrag om dannelse og utdannelse.

Hyb0

Grill, loppis, konsert og sensommer er en sikker vinner når Hybelstua i Torvgata 16 inviterer hybelens til mingel og kos.