Barnogung1

Juleklassikerne stod på programmet mandags morgen. Barne og ungdomsklassene fra Vg2 til inviterte barna til sang, klementiner og saft.

Fra Hånd1

Avd. kjøretøy inviterer til vintersjekk på bil for en god sak. Inntektene går til Kirkens Bymisjon.

Viola1

Viola Nähse er forsker ved Radiumhospitalet. På torsdag møtte hun elever fra Tysk VG2, som hadde mange spørsmål å stille.

DSC_1067

I regi av Ungt Entrepenørskap og ungdomsbedriftene ved Bodin og Bodø vgs ble det julemarked også i år.

Byen6

Det var tema for årets byutstilling fra 1klassingene ved Helse- og oppvekst.

Tidskrift1

Biblioteket har nå en undersøkelse på hva vi liker å lese av tidsskrifter og aviser.

Joelle1

Dystopien som sjanger stod på programmet da Joell Moen var gjesteforeleser ved Bodø videregående denne uka.

Mobbing1

Med slagordet "Fuck mobbing" når ungdomsbedriften FM-Brand UB ut til folket.

Viking1

Susanne Korvanen ved biblioteket presenterte denne uken utstillingen "Vikingetid".

United Natiosn dag1

Internasjonal uke og en knallsterk dokumentar om et Hellas i krise.