DSC_1623

Valentin, eventyr eller klassisk? Bryllupshowet på skolen torsdag viste inn i fremtidens bryllup.

DSC_1489

I kveld er det klart for begivenheten "Stormende stillhet".

DSC_1460

Samisk uke åpnet med utstilling fra Design-og håndverk og avsluttet med sjøsamisk joik fra Elisabeth Misvær og Andrej Stephanov.

DSC_1181

Rap, blues, rollespill og replikker fra musikalen "Hamilton". En historietime med Ruth Fairbanks er amerikansk historieformidling på sitt beste.

DSC_1104

Lilian Tito var en av de mange guidene som var i aksjon da Bodø vgs hadde Åpen dag på onsdag.

DSC_0821

Hva sitter vi igjen med etter å ha lest en bok? Design og Håndverk stiller ut sine inntrykk i biblioteket.

DSC_0786

Det var oppfordringen fra professor i psykiatri Ottar Bjerkeset, da han mandags morgen foreleste for elever fra Helsefag og Studspes.

DSC_0713

"Fun facts om Nigeria" fra Studspes 3 ble kåret som skolens beste bidrag i åres Operasjon Dagsverk

Mia Börjeson

Tirsdag 10. oktober. Finn programmet her (PDF, 259 kB)

DSC_0362

Networking, busstider, kantiemat, rydding, mobbing, baksnakking og hvem skal styre elevrådet ved Bodø vgs?

Besøk:
Amtmann Hegges vei 3/4