Barne- og ungdomsarbeiderfag flyttet klasserommet ut i finværet.

Partene kom til enighet og ingen streik. Se nrk.no

Fjorten innholdsrike dager er over for årets praksis-elever fra Leopold-Hoesch-Berufskolleg

-        Unngå mikroplast! Den går rett i havet og tilbake til det vi spiser. Velg rene produkter, sa Tone Sandvik fra RamSalten våtmarksenter.

Skal du være ved skolen til neste år? Ta vare på busskortet. Er du ny og har mer enn 4 km fra boplass til skolen: Husk å søk om busskort. Finn lenkene nedenfor.

Torsdag presenterte årets utvekslingselever ved VG2 Byggteknikk årets opphold i Berlin.

Tysklands ambassadør i Norge, Alfred Grannas roste torsdag den tyskfaglige innsatsen til Bodø videregående skole.

I september stod Christian André Pettersen på pallen i Bocuse d` Or. I dag var han tilbake på hvor alt startet.

Syv lag, syv retter og tjueåtte kokker var denne uka samlet til innføring i skreiens mysterium.

På grunn av antall søkere blir det i år ikke opptaksprøver ved Musikk- og Dans ved Bodø videregående skole.