DSC_2576

Gjennom Erasmus+ programmet har skolens yrkesfagelever muligheter til praksis i Berlin og Dortmund. I år har 18 elever fra Elektro, TIP og Byggfag vært utplassert i tyske bedrifter i to til fire uker.

P5310064

Det er leveringen når VG 2 Byggteknikk trapper opp veien fra Vågøyvannet til Junkerfjellet.

2018-05-16 11

Slik blir det når kantina inviterer til vegetarbuffe.

DSC_2523

Det ble resultatet da NNM for rørleggerlærlinger gikk av staben ved Bodø vgs på tirsdag.

DSC_2488

Det sa faglærer ved VG1 Bygg- og anleggsteknikk, Helge Johansen under presentasjonen av vinterens jobbuker i Berlin.

DSC_2283

I dag undertegnet rektor Nina Røvik og leder ved Goethe institutt Norwegen Martin Bach en ny treårs avtale.

DSC_2206

Torsdag ble den nye mobbeknappen åpnet av Fylkesråd for utdanning, Hild-Marit Olsen.

DSC_2101

Og bli en vinner av det store påskeegget. Alle på skolen er velkomne til å delta.

DSC_2152

Med de to de gjeveste titlene på sjekken, er Trash Sensor fra Bodø vgs klar for finale på Lillestrøm - siste helga i april.

DSC_1770

- Å skape seg et yrkesliv er å hele tiden lære noe nytt, sa Mariann Meby, direktør i Bodø Næringsforum.